Presentation Bianca

Drakedram My Darling Clementine ”Bianca” 5 år (SE24303/2016)

Bianca är divan här hemma. Vi kallar henne Queen B då hon älskar uppmärksamhet och mys. Det bästa hon vet är att bli ompysslad och att få ligga i soffan. Hon leker bara när hon själv känner för det. Att dom yngre hundarna försöker få igång henne har dom inget för. Hon är galen i all slags mat och godis och hon älskar långa promenader. Hon är helt okomplicerad och hon tycker om alla. En supertrevlig tik med ett härligt temperament.

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: