Presentation Micro

Drakedram Lucille ”Micro” 4 år (SE26728/2017)

Micro är vår fantastiska lilla mamma. Hon är så duktig med sina valpar och tar hand om dem på bästa sätt. Det här är en glad liten hund med ett fantastiskt psyke. Hon är inte rädd för något eller någon. Hon anpassar sig till allt och älskar att få mysa i knät. Micro fick sin andra kull med valpar i december och hon ägnar just nu mycket tid till dem. Annars hänger hon gärna med oss andra i familjen både på promenader och i soffan.Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: