Presentation Frankie

Drakedram The Best Man ”Frankie” 2 år (SE34768/2019)

Frankie är just nu den enda hanen här hemma i flocken och han är min följeslagare. Han håller koll på alla tjejer och på sin matte här hemma och är en väldigt speciell hund. Han är klok och vacker som få. Han har verkligen en utstrålning som skiljer sig från mängden och när han ligger ute på altanen ser han ut som lejonkungen. Han fick bli pappa för första gången nu i december och nu ska det bli väldigt spännande att följa hans första två valpar i livet. Han älskar långa promenader, kan gå hur långt som helst och att få springa och busa.

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: