Presentation Lady

Drakedram The Remarkable Lady ”Lady” 1,5 år (SE17376/2020)

Lady är en liten gullig tjej som är nyfiken på livet. Hon har inte varit hos oss så länge men har verkligen funnit sig tillrätta fort. Hon tycker om att leka och att busa med barnen här hemma. Hon är den minsta tjejen i flocken sett till storlek men hon har ett stort hjärta. Hon klättrar upp i famnen som en liten katt och ligger gärna där och myser. Tanken är att hon ska få prova att bli mamma och jag tror att hon kommer att bli en fin mamma till sina valpar då hon är väldigt intresserad av valparna som bor här nu, och väldigt snäll och försiktig med dem.

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: