Presentation Doris

Drakedram The Wolf Of Wilderness ”Doris” 3 mån (SE12496/2021)

Doris är vårt nyaste tillskott. Hon är en underbar liten tjej som just nu lär sig om livet av de äldre hundarna. Hon är liten men tuff och leker gärna med dom andra. Det ska bli spännande att få följa henne genom livet och se vad det ska bli av henne som äldre. Något säger mig att hon blir en liten stjärna.

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: