Presentation Harry

Drakedram Holy Smoke ”Harry” 10 veckor (SE14783/2021)

Harry kom till oss idag. Han blir vår andra hane i gänget och vi har stora förhoppningar på att han ska ge oss fina valpar i framtiden. Förhoppningsvis blir han också den som kan följa med mig ut på utställningar framöver då han ser ut att bli en liten stjärna. Vi ser mycket fram emot att få ha honom hos oss i familjen.

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: