Presentation Lucy

Drakedram The Next Episode ”Lucy” 9 mån (SE56072/2020)

Lucy är dotter till Micro. Hon är i en fantastiskt rolig ålder nu där hon verkligen vill lära sig nya saker, och det gör hon väldigt fort. Hon är en känslig liten tjej som alltid är glad. Hon älskar att leka och att springa ute. Det är så roligt att se henne växa och utvecklas och det ska bli spännande att se vilka egenskaper hon kommer att få från sin mamma. Hon är snäll mot alla, både människor och andra hundar och jag tror att hon kommer att växa upp till en speciell tjej med ett stort hjärta.

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: