Siv&Selma

Magnaccia Proud Mary ”Selma” & Magnaccia Private Dancer ”Siv” 7 veckor

Då kan vi stolt presentera Kennel Magnaccias första kull. Tjejerna föddes 28/12-2020. Mamma är Micro (Drakedram Lucille) och pappa är Frankie (Drakedram The Best Man). Det var en lång kväll, natt och tidig morgon. Micro började bädda ordning och flämta vid 18 på kvällen den 27/12. Min syster kom hit för att assistera. Klockan 22 föddes den första valpen som tyvärr inte levde när den kom ut. Det var en stor tik (124 g) och Micro fick ha henne hos sig för att tvätta den och förstå att den inte levde. Jag kände mig såklart ledsen då det var min första kull och eftersom att jag inte hade en aning om ifall det var fler valpar där inne. Ganska snart förstod vi att det skulle komma en till iaf. Men Micro var trött och orkade inte krysta ordentligt när värkarna kom. Vi höll på länge men beslutade till slut att köra hela vägen till Strömsholm för att vara på den säkra sidan. Jag sladdade in på parkeringen på Strömsholm vid 5 på morgonen och då var huvudet påväg ut på valp nummer 2. Selma föddes inne på djursjukhuset och vägde 104 g. Jag var överlycklig. Personalen tog en röntegnbild och konstaterade att det faktsikt fanns en till liten. Minstingen Siv föddes bara 20 minuter efteråt och hon vägde 82 g. Vi var på sjukhuset i 1 timma och fick sedan åka tillbaka hem igen med en trött Micro och 2 små underverk.

Tjejerna är underbara. Siv är fortfarande minst och Selma verkar aldrig sluta växa. 🙂 Det är fart på dom och nu börjar mamma få det svettigt.

Jag har fortfarande inte bestämt om båda kommer att få stanna hos oss eller om någon av dem ska få flytta till en egen familj. Dom är i alla fall superfina båda två och det är så kul att få se dem växa och utforska världen.

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: