Lyckad parning

Idag på självaste Alla ❤️-dag har vi haft en lyckad parning mellan Bianca och Frankie. Nu väntar vi med spänning på att se om det blir några valpar framåt mitten av april. Det blir i så fall Biancas första kull. Lilla divan ska i så fall få lägga fokus på någon annan än sig själv. Spännande 🙈

Och jag måste bara skryta lite om min kille Frankie Boy. Han kan sin grej när det kommer till parning. Finaste killen är han dessutom. 😍

Drakedram My Darling Clementine Drakedram The Best Man

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: