Småtjejerna

Nu har Selma och Siv hunnit bli hela 9 veckor och man ser deras personligheter mer och mer. Selma är tuff och orädd. Hon är först fram till alla nya saker och älskar att leka med dom äldre hundarna. Lilla Siv är betydligt mindre och mycket mer gosig. Hon vill gärna vara i knät och pussas. För henne blir det lite svårare med dom äldre hundarna då hon är så mycket mindre, men hon är inte rädd för att säga ifrån. Det är så roligt att se hur hela flocken uppfostrar dom små och lär dom hur saker går till. Nu börjar alla verkligen hitta sin plats.

SIV
SELMA

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: