En liten uppdatering

Dagarna springer på här hemma. Alla små växer så det knakar och blir mer och mer tydliga personligheter. Harry är en cool busig kille som inte bryr sig om någon eller något. Han kör sitt race. Doris är en tuff brud som brottas med alla. Selma är galen. Hon är framåt och busig och har nu börjat leka med pappa Frankie. Och så lilla Siv då. Minstingen som älskar att mysa och inte att brottas med syrran. Hundarna har nu med det fina vädret dörren öppen ut hela dagarna och springer ut och in hela tiden. Att ligga i solen och käka ben är härligt tycker dom. ☀️☺️

Nästa vecka får vi veta om Bianca är dräktig eller inte. Håll alla tummar! 🙈

Trevlig helg önskar vi

Förhoppningsvis blir det valpar efter dom här fina i april 😍

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: