Ny parning

Det paras på löpande band här hemma nu och Frankie gör ett fantastiskt jobb. Den här gången är det Spiders tur att få para sig med Frankie. Spider ägs av min syster men hon är en del av min flock då hon ofta spenderar dagarna här, och om det blir valpar så kommer Spider att bo här med valparna tills det är dags för dem att flytta till nya familjer. Vi håller återigen alla tummar att allt går vägen även för henne. ❤️

Drakedram Wild And Wicked SE15142/2016

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: