Valpköpare

Det har börjat komma in en hel del förfrågningar om valpar vilket är jätteroligt. Jag vill bara förtydliga att jag inte har någon kölista på valparna. När det föds en kull så kommer jag att ta emot besök av de valpköpare som jag tror kommer att passa just den valpen när den är ca 7 veckor. Jag tittar på vad ni som valpköpare har för kriterier och vilket liv valpen kommer att ha hos er, och sedan utvärderar jag valparna för att para ihop er så bra som möjligt. Jag kommer såklart inte att sälja en valp till någon där känslan inte är 100. Och priset är samma för alla, ingen avbetalning och inga fodervärdar.

Innan besöket har vi såklart haft kontakt regelbundet och ni har berättat om er själva. Vid besöket vill jag träffa hela familjen och valpen kommer att vara leveransklar vid 10 veckors ålder. Jag vill fortsätta ha kontakt med er även när valpen har flyttat och jag finns alltid till hands om ni undrar över något.

Ha en härlig vecka. Vi har 2-3 veckor kvar här hemma innan Bianca förhoppningsvis får sin första kull. Spännande! 😍

Siv&Selma som små små valpar.. och snart har vi förhoppningsvis fler godingar hos oss igen.

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: