Biancas valp

Här kommer en uppdatering. Biancas valp är snart 4 veckor och har nu fått ett namn och sitt kennelnamn. Han kommer att kallas för ”Frasse” och hans kennelnamn blir ”Magnaccia Against All Odds”.. vår lilla kämpe som överlevde mot alla odds och som dessutom är en stor och stark kille idag. Nu är väl jag förmodligen partisk men herregud så fin han ser ut att bli. Det gjorde dom väldigt bra, mamma Bianca och pappa Frankie. Frasse kommer att stanna hos oss och jag hoppas att han kommer att bidra med många fina valpar framöver.

Magnaccia Against All Odds

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: