Bianca & Frasse

Jag som var lite orolig för hur Bianca skulle bli som mamma. Och när hon dessutom fick förlösas med kejsarsnitt och man har hört talas om att tiken inte kan ta sig an valpen som de gör annars så blev ju inte min oro mindre. 🙄 men alltså hon är fantastisk, det har hon varit från dag 1. Den lilla divan sköter om honom exemplariskt och hon till och med leker med honom nu. Ska tilläggas att Bianca INTE gärna leker med dom andra hundarna, hennes grej är mer att ligga och njuta och att få all uppmärksamhet av alla människor i familjen. ☺️

Här har ni dom. Frasse har idag hunnit bli hela 5 veckor. Tiden springer iväg.

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: