Välkommen Lake

I onsdags fick vi ett nytillskott i familjen. Lake kommer såklart från Kennel Drakedram och tanken är att hon ska löpa nu i sommar. Då har vi en spännande parning på gång. Håll utkik här och på Instagram för mer information när det blir dags. Lake är en fantastiskt snäll tjej som älskar alla och hon vill alltid göra och vara sitt bästa. En tjej som kommit in i flocken på ett jättebra sätt och hon är så lugn och tillgiven. Vi hoppas att hon ska trivas hos oss och att vi kan få lite valpar efter henne.

Drakedram Lake Sunset

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: