Uppdatering

Det var ett tag sen jag uppdaterade här. Dagarna springer iväg och det har varit såååå varmt för hundarna ett tag nu. En liten hundpool har införskaffats och vissa gillar den mer än andra. 😅

Så vad har hänt då! Jo nu löper Lady äntligen så till helgen är det dags för parning med Frankie. Det ska bli så spännande och förhoppningsvis kommer det alltså valpar i början på augusti om allt går vägen. Vi väntat också på att Lake ska löpa och där har vi en hane planerad. Så håll utkik här och på Instagram för vidare information.

Ha en härlig och varm sommar. ☀️

Många kramar från oss 🐶

Frankie och Lady

Publicerad av kennelmagnaccia

Jag heter Rebecka och är 32 år. Jag har precis startat upp min kennel där jag föder upp rasen Pomeranian. Min första valpkull föddes i december och jag har just nu 5 vuxna hundar samt 3 valpar här hemma. Hundarna är en stor del av vår familj och jag ser fram emot att föda upp friska och sunda hundar under många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: