Blogg

Välkommen till Kennel Magnaccia

Välkommen Lake

I onsdags fick vi ett nytillskott i familjen. Lake kommer såklart från Kennel Drakedram och tanken är att hon ska löpa nu i sommar. Då har vi en spännande parning på gång. Håll utkik här och på Instagram för mer information när det blir dags. Lake är en fantastiskt snäll tjej som älskar alla ochFortsätt läsa ”Välkommen Lake”

Bianca & Frasse

Jag som var lite orolig för hur Bianca skulle bli som mamma. Och när hon dessutom fick förlösas med kejsarsnitt och man har hört talas om att tiken inte kan ta sig an valpen som de gör annars så blev ju inte min oro mindre. 🙄 men alltså hon är fantastisk, det har hon varitFortsätt läsa ”Bianca & Frasse”

Lucy 1 år

GRATTIS vår älskade Lucy på din 1-årsdag. Du är en så fin, känslig, lyhörd och smart tjej. Det ska bli så spännande att få följa dig genom livet. Du är fantastisk tycker vi 😍

Biancas valp

Här kommer en uppdatering. Biancas valp är snart 4 veckor och har nu fått ett namn och sitt kennelnamn. Han kommer att kallas för ”Frasse” och hans kennelnamn blir ”Magnaccia Against All Odds”.. vår lilla kämpe som överlevde mot alla odds och som dessutom är en stor och stark kille idag. Nu är väl jagFortsätt läsa ”Biancas valp”

Siv har flyttat

Idag flyttade Siv till sin nya familj. Vi önskar henne och hela familjen stort lycka till. Allt känns 100% rätt och det kommer bli såååå bra. Tack för att ni hittade oss och henne.

Födelsedag

Idag fyller min fina Frankie 2 år. En väldigt speciell kille som följer mig vart jag än går. En underbar hane som är extremt duktig på att ”göra” valpar. Han vet exakt när det är dags och han vet exakt hur man gör 😉 För mig är han perfekt på alla sätt och vis. GrattisFortsätt läsa ”Födelsedag”

Valpköpare

Det har börjat komma in en hel del förfrågningar om valpar vilket är jätteroligt. Jag vill bara förtydliga att jag inte har någon kölista på valparna. När det föds en kull så kommer jag att ta emot besök av de valpköpare som jag tror kommer att passa just den valpen när den är ca 7Fortsätt läsa ”Valpköpare”

Ny parning

Det paras på löpande band här hemma nu och Frankie gör ett fantastiskt jobb. Den här gången är det Spiders tur att få para sig med Frankie. Spider ägs av min syster men hon är en del av min flock då hon ofta spenderar dagarna här, och om det blir valpar så kommer Spider attFortsätt läsa ”Ny parning”

Valpar

Då kan vi meddela att Bianca väntar valpar som beräknas komma i mitten på april om nu allt går vägen. Hur många valpar vet vi inte men vi hoppas att hon nu ska få sin första kull. Pappa till valparna är Frankie. Håll alla tummar!

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: