Välkommen Lake

I onsdags fick vi ett nytillskott i familjen. Lake kommer såklart från Kennel Drakedram och tanken är att hon ska löpa nu i sommar. Då har vi en spännande parning på gång. Håll utkik här och på Instagram för mer information när det blir dags. Lake är en fantastiskt snäll tjej som älskar alla och hon vill alltid göra och vara sitt bästa. En tjej som kommit in i flocken på ett jättebra sätt och hon är så lugn och tillgiven. Vi hoppas att hon ska trivas hos oss och att vi kan få lite valpar efter henne.

Drakedram Lake Sunset

Bianca & Frasse

Jag som var lite orolig för hur Bianca skulle bli som mamma. Och när hon dessutom fick förlösas med kejsarsnitt och man har hört talas om att tiken inte kan ta sig an valpen som de gör annars så blev ju inte min oro mindre. 🙄 men alltså hon är fantastisk, det har hon varit från dag 1. Den lilla divan sköter om honom exemplariskt och hon till och med leker med honom nu. Ska tilläggas att Bianca INTE gärna leker med dom andra hundarna, hennes grej är mer att ligga och njuta och att få all uppmärksamhet av alla människor i familjen. ☺️

Här har ni dom. Frasse har idag hunnit bli hela 5 veckor. Tiden springer iväg.

Biancas valp

Här kommer en uppdatering. Biancas valp är snart 4 veckor och har nu fått ett namn och sitt kennelnamn. Han kommer att kallas för ”Frasse” och hans kennelnamn blir ”Magnaccia Against All Odds”.. vår lilla kämpe som överlevde mot alla odds och som dessutom är en stor och stark kille idag. Nu är väl jag förmodligen partisk men herregud så fin han ser ut att bli. Det gjorde dom väldigt bra, mamma Bianca och pappa Frankie. Frasse kommer att stanna hos oss och jag hoppas att han kommer att bidra med många fina valpar framöver.

Magnaccia Against All Odds

Valpköpare

Det har börjat komma in en hel del förfrågningar om valpar vilket är jätteroligt. Jag vill bara förtydliga att jag inte har någon kölista på valparna. När det föds en kull så kommer jag att ta emot besök av de valpköpare som jag tror kommer att passa just den valpen när den är ca 7 veckor. Jag tittar på vad ni som valpköpare har för kriterier och vilket liv valpen kommer att ha hos er, och sedan utvärderar jag valparna för att para ihop er så bra som möjligt. Jag kommer såklart inte att sälja en valp till någon där känslan inte är 100. Och priset är samma för alla, ingen avbetalning och inga fodervärdar.

Innan besöket har vi såklart haft kontakt regelbundet och ni har berättat om er själva. Vid besöket vill jag träffa hela familjen och valpen kommer att vara leveransklar vid 10 veckors ålder. Jag vill fortsätta ha kontakt med er även när valpen har flyttat och jag finns alltid till hands om ni undrar över något.

Ha en härlig vecka. Vi har 2-3 veckor kvar här hemma innan Bianca förhoppningsvis får sin första kull. Spännande! 😍

Siv&Selma som små små valpar.. och snart har vi förhoppningsvis fler godingar hos oss igen.

Ny parning

Det paras på löpande band här hemma nu och Frankie gör ett fantastiskt jobb. Den här gången är det Spiders tur att få para sig med Frankie. Spider ägs av min syster men hon är en del av min flock då hon ofta spenderar dagarna här, och om det blir valpar så kommer Spider att bo här med valparna tills det är dags för dem att flytta till nya familjer. Vi håller återigen alla tummar att allt går vägen även för henne. ❤️

Drakedram Wild And Wicked SE15142/2016

Valpar

Då kan vi meddela att Bianca väntar valpar som beräknas komma i mitten på april om nu allt går vägen.

Hur många valpar vet vi inte men vi hoppas att hon nu ska få sin första kull. Pappa till valparna är Frankie. Håll alla tummar!

Det blir riktiga kärleksvalpar då parningen ägde rum på Alla hjärtans dag ❤️